HTML

Borfogyasztó

Minden, ami bor és ahhoz kapcsolódik!

Címkék

alkohol (1) alkoholfok (1) alu (1) andrás (1) balatonfüred (1) bor (6) borrégió (1) borvidék (1) budapest (1) csersav (1) cukor (1) definíció (1) desszert (1) doboz (1) drob (1) eger (1) egészség (1) eper (1) etyek (1) fájdalom (1) fiatal (1) fröccs (1) glicerin (1) hajós (1) leírás (1) lekvár (1) must (1) napi (1) összetevők (1) osztrák (1) pálinka (1) pannonhalma (1) rosé (1) sav (1) somló (1) sopron (1) szeged (1) szekszárd (1) tannin (1) terület (1) tokaj (1) Címkefelhő

Friss topikok

Archívum

Láttatok már Magyar aludobozos bort?

2011.08.06. 22:35 ToCsa

 Mert én még eddig nem! Igaz a hangsúly az EDDIGEN van, mert egy hazai újdonság, hogy lehet kapni fiatalos (az energiaitalhoz hasonlító) csomagolású, 100% szőlőből készült ;) rosét!

 A bor Mátrából származik és akár a benzinkúton is megvehetjük miközben száguldunk a Balcsi vagy egy jó szalonnázás felé.

 Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen a cucc, de amint tehetem megkóstolom! Valakinek volt már vele tapasztalata? (állítólag nincs benne semmiféle tartósító szer)

 Még csak rosé kapható belőle, de reméljük lesz majd fehér és vörös változata is!

 Amint személyesen kipróbáltam, azonnal be fogok róla számolni. Jah és a cucc neve: Drop (wine for fun)

1 komment

Címkék: bor fiatal doboz rosé alu drob

A bejegyzés trackback címe:

https://borfogyaszto.blog.hu/api/trackback/id/tr823130765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása